123آنلاین
آنلاین دانلود

چکیده

             از آنجایی که مخارج دولت و مصرف بخش خصوصی به عنوان دو متغیر مهم اقتصادی در اقتصاد یک کشور نقش مهمی را ایفا می کند. این تحقیق کوششی است در جهت تجزیه و تحلیل رابطه بین مصرف بخش خصوصی و مخارج دولت و بررسی اینکه آیا بزرگ یا کوچک شدن اندازه دولت می تواند بر نوع رابطه تاثیر بگذارد یا خیر . برای بررسی این رابطه با استفاده از داده های مربوط به سال های ۱۳۸۳-۱۳۵۳یک بار با استفاده از روش حداقل مربعات معمولی و با دیگر با استفاده از روش متغیر های ابزاری که شامل مصرف بخش خصوصی و مخارج دولت و کسری بودجه دو و سه دوره قبل است به بر آورد مدل پرداخته شده است. در هردو حالت رابطه بین مصرف بخش خصوصی و مخارج دولت به صورت مکملی نتیجه شده است؛ یعنی افزایش مخارج دولت مطلوبیت نهایی مصرف بخش خصوصی را افزایش میدهد.و در نتیجه مصرف بخش خصوصی و مخارج دولت به طور همزمان افزایش خواهند یافت؛ که این موضوع عامل موثری در رشد اقتصادی محسوب می شود . در نهایت با استفاده از روشهای نموداری تاثیر اندازه دولت را در تقویت یا تضعیف رابطه بین این دو متغیر مورد بررسی قرار گرفته است.که نتایج حاکی از آن است که بزرگ شدن اندازه دولت باعث عرضه بیشتر کالا و خدمات توسط دولت شده و راه را برای توسعه بخش خصوصی می بندد. در نتیجه هر چه اندازه دولت کوچکتر باشدرابطه مکملی بین مصرف بخش خصوصی و مخارج دولت را تقویت می کند.

۱-۱-بیان مساله:

      امروزه در هر اقتصادی چه در کشورهای توسعه یافته و چه در کشورهای در حال توسعه مصرف خصوصی و مخارج دولت به عنوان دو روی یک سکه از مقولات مهمی هستند که بررسی و تجزیه و تحلیل آنها می تواند در پیشبرد اهداف و سیاستهای اقتصادی موثر باشد.

     مصرف به این دلیل که انتهایی ترین اقدامی است که در چارچوب فعالیتهای اقتصادی صورت می گیرد؛بالطبع تمامی فعل و انفعالات این فعالیتها برآن موثر است.

مخارج دولت نیز به عنوان یک متغیر کلان اقتصادی و هم به عنوان عاملی در رشد اقتصادی محسوب می شود علاوه برآن بازتابی که در محاسبه بودجه سالیانه دارد ؛ اهمیت این متغیر را دو چندان کرده است.

      بعد مهم و هدف کلی این تحقیق بررسی ارتباط بین مصرف خصوصی و مخارج دولت طی سه دهه اخیر در ایران می باشد .در واقع این تحقیق در صدد آن است که تعیین کند رابطه بین مصرف خصوصی و مخارج دولت به صورت جانشینی یا مکملی است . بدیهی است اگر رابطه بین مصرف خصوصی و مخارج دولت به صورت مکملی باشد یعنی افزایش مخارج دولت باعث افزایش مطلوبیت نهایی مصرف خصوصی خواهد شد و در نتیجه مصرف خصوصی و مخارج دولت به صورت توامان افزایش خواهند یافت که عامل موثری در رشد اقتصادی به حساب می آید و از طرف دیگر چون تقاضای مصرف خصوصی افزایش می باید عاملی در جهت تشویق سرمایه گذاری برای بخشهای تولیدی به حساب می آید.

     حال اگر نتایج برآورد حاکی از آن باشد که رابطه بین این دو متغیر اقتصادی به صورت جانشینی می باشد . یعنی افزایش مخارج دولت مطلوبیت نهایی مصرف خصوصی را کاهش میدهد . در این حالت افزایش هزینه های دولتی باعث می شود که مخارجی که دولت باید در اختیار مردم بگذارد خودش استفاده کند و در نتیجه نقدینگی در جامعه کاسته شده و فعالیت بخش خصوصی در زمینه مصرف نیزکاهش می یابد.

     تا اینجا به تشریح ابعاد اصلی و معرفی موضوع تحقیق پرداختیم ولی این تحقیق علاوه بر یک هدف کلی و مهم که یافتن نوع ارتباط بین دو متغیر کلان اقتصادی است به بیان و بررسی بعد دیگری نیز خواهد پرداخت و آن این است که پس از درک رابطه بین مصرف خصوصی و مخارج دولت بررسی کنیم که اندازه دولت چگونه برنوع رابطه تاثیر می گذارد.

فهرست مطالب

فصل اول: کلیات تحقیق

۱-۱:بیان مساله

۲-۱:سئوالات تحقیق

۳-۱:اهداف تحقیق

۴-۱:فرضیات تحقیق

۵-۱:حدودتحقیق

۶-۱:معرفی بخشهای مختلف تحقیق

فصل دوم: مطالعات انجام شده

۱-۲-مطالعات انجام شده در کشور

۲-۲-مطالعات انجام شده در خارج از کشور

فصل سوم : روش تحقیق

۱ -۳-مبانی نظری

۱-۱-۳-دید گاه نظریه پردازان مختلف در مورد نقش دولت در اقتصاد

۲ -۱-۳-انواع تقسیم بندی مخارج عمومی

۳-۱-۳-آثار مثبت مخارج دولت در اقتصاد

۲-۳-معرفی الگو

۱-۲-۳-مرحله اول آزمون فرضیه اول

۲-۲-۳-مر حله دو م آزمون فرضیه دوم

۳-۲-۳-آزمون فرضیه دوم

۳-۳-آماروداده

فصل چهارم: یافته های تحقیق

۱-۴-روش استنباطی

۲ -۴- آزمون ساکن پذیری

۱-۲-۴-آزمون دیکی فولر تامیم یافته

۲-۲-۴-آزمون ساکن پذیری متغیرهای مدل در سطح متغیر

۳-۲-۴-بررسی ساکن پذیری بر روی تفاضل مرتبه اول متغیرها

۳-۴-تعیین بردار های هم جمعی

۱-۳-۴-تعیین تعداد بردارهای همجمعی از طریق

آزمونهای ماتریس اثر
و حداکثر مقدار ویژه

۲-۳-۴-تعیین تعداد بردارهای همجمعی در این مطالعه

۴-۴-مرحله اول آزمونفرضیه
اول

۱-۴-۴-تخمین مدل به روش حد اقل مربعات معمولی

۲-۴-۴-تخمین دوباره مدل به روش حداقل مربعات معمولی

۵-۴-روش متغیرهای ابزاری

۶-۴-رابطه ضریب مخارج دولت و اندازه دولت

فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات
۱-۵: خلاصه
۲ -۵: نتیجه گیری
۳-۵: پیشنهادات

دانلود فایل





ارسال توسط ودود

چکیده:

     نقاشی ایرانی که با عنوان نگارگری شناخته شده است، بیشتر دارای مضامینی عاشقانه ‌- عارفانه و مذهبی است این مضامین برگرفته از شعرها و نثرهای ادبی می‌باشد که با خلاقیت هنرمند ایرانی عناصر اصلی آن به تصویر در آمده است.

     نخستین چیزی که در بررسی آثار ادبی و هنری نظر ما را به خود  جلب می‌کند صورت عینی و مادی آن است. شعر و ادبیات از دیر باز متوجه خواست‌های متعالی بشر در زمان‌ها و مکان‌ها بوده که در اشعار شاعرانی چون سعدی جاودانه شده و عنوان شعر جهانی به آن اطلاق گردید.

شعر یوسف و زلیخا از بوستان سعدی که توسط هنرمند نقاش کمال‌الدین بهزاد ترسیم شده است، نمونه خوبی برای بیان ارتباط بین شعر و نقاشی می‌باشد. بدین ترتیب که سعدی شاعر بزرگ ایرانی این داستان قرآنی را با تخیّل و ذهنیات خود به صورت عناصر لفظی بیان کرده و بهزاد این شعر را با توجه به اعتقادات و برداشت‌های ذهنی خود با عناصر بصری به تصویر کشیده است. زبان شعر از معنا مایه می‌گیرد به همین دلیل اسباب ایجاد شعرْ مبنایی معنایی دارد و نقاش هم در استفاده از شعر علاوه بر جنبه‌های معنایی به جنبه‌ی نمادین و استعاری آن نیز توجه می‌نماید.

مقدّمه:

    پیوند بین نقاشی ایرانی و ادبیات را می‌توان به وفور در آثار هنرمندان نقاش دید. بدین جهت در این مقاله به بررسی تطبیقی یکی از شاهکارهای نقاشی ایرانی با عنوان «یوسف و زلیخا» اثرکمال‌الدین بهزاد و شعر شاعر بزرگ سعدی با همین عنوان پرداخته شده است تا بیان گردد که این پیوند در چه زمینه و با چه عنصری «لفظی یا بصری» در هنر نقاشی پدیدار گردیده است؟ و آیا هنرمند نقاش در این اثر تمامی عناصر شعر را جزء به جزء، به عنصر بصری و عینی تبدیل نموده یا مفهومی کلی از شعر را به عنوان موضوع انتخاب کرده و سپس تخیّلات و برداشت‌های ذهنی خود را با آن در آمیخته است؟ و دیگر اینکه نقاش مضمون «عاشقانه –  عارفانه» را چگونه به تصویرکشیده است؟

    شایان ذکر است برداشت‌های شخصی اینجانب نیز در موضوعات تطبیقی شعر و نقاشی بوده که در حد توان بیان گردیده است.

    ضمنا موارد زیر در انتهای مقاله آورده شده است:

    ۱- شعر سعدی و اثر کمال‌الدین بهزاد.

    ۲- تعاریف لغات و توضیحات بیشتر با ارجاع به منبع.

    ۳- تصاویر و توضیح پروژه عملی با عنوان تجلی عاشورا در مخلوقات با دیدی امروزی و توجه به مبانی نقاشی ایرانی.

     اما در مقام عذرخواهی از استاد گرامی جناب آقای دکتر ضرغام به جهت کاستی‌های آن و جلب راهنمای و ادامه بذل محبت ایشان از خواجه مدد می‌گیرم:

          به کوی میکده گیران و سرفکنده روم                             چرا که همین شرم آیدم زحاصل خویش

ادبیات و شعر

    هر مفهومی که از ادبیات در ذهن داشته باشیم در جستجوی بیرونی خود برای یافتن عین مرتبط با آن مفهوم خواه‌ناخواه به آثار ادبی، اعم از شعر و نثر می‌‌رسیم یعنی غزل، رباعی، رمان، داستان و… که همگی عین ادبی یا مصداق خارجی مفهوم ذهنی ادبیات‌اند. پس برای شناخت ماهیّت ادبیات باید سراغ همان مصداق‌های خارجی ادبیات رفت. در بررسی هر شعر یا هر نثر به عنوان یک اثر ادبی با یک پدیده‌ی هنری، نخستین چیزی که نظر ما را به خود جلب می‌کند صورت مادی یا شکل عینی آن است.

    ادبیات هنری لفظی است و پدیدهایی را خلق می‌کند که خود معنادار هستند. “اما شعر در ادب فارسی کلامی موزون و خیال‌انگیز و در عرف مردم کلامی موزون و مقفی، است و الفاظ مهمل و بی‌معنی را هر چند که دارای وزن و قافیه باشند شعر نمی‌شمارند. شعر بر درونه «محتوا» زبان استوار است و زبان شعر از معنا مایه می‌گیرد و این چنین است که شعری جهانی می‌شود. «شعر جهانی» به اشعاری گفته می‌شود که از خواست‌های متعالی بشر در همه‌ی ‌زمان‌ها و مکان ها سخن می‌گوید و موضوعاتی که انسان در هر مکان و زمان به آن نیازمند است و برای همیشه در تاریخ ادبیات ملت‌ها جاودانه خواهد بود مثل اشعار مولانا حافظ و سعدی و… .” (شمیسا، ۱۳۸۱، ص۲۱۲)

   چنانچه بخواهیم شعر یوسف و زلیخا را در حیطه انواع ادبی مورد بررسی قرار دهیم این شعر از نوع «قصّه» است.” قصّه معنای دوگانه‌ای دارد و از ریشه «قص یقص قصاً» به معنی «کوتاه کردن» است که مخصوصاً در مورد«مو‌» به کار می‌رود. «قص الشعر» یعنی مو را بریده و کوتاه کرد و لذا حافظ می‌گوید:

معاشران گره از زلف یاد باز کنید                   شبی خوش است بدین قصّه‌اش دراز کنید” (شمیسا، ۱۳۸۱، ص۲۱۳)

    این لفظ«قصّه» در قرآن نیز به کار رفته و داستان یوسف (ع) «احسن القصص» خوانده شده است. «یوسف و زلیخا» از جمله قصص قرآنی است که سعدی در بوستان خود قسمتی از این قصه‌ی بزرگ را با زبان شعر بیان کرده و بعدها کمال‌الدین بهزاد این شعر زیبا را به تصویر کشیده است.

   “هدف از قصّه ارائه اندیشه‌ی عرفانی (۱) یا اخلاقی، است مانند داستان منطق‌الطیر عطّار که می‌توان آن را معادل نوول اندیشه (thenorel of Ideas)  محسوب داشت و گاهی قصّه‌ها به صورت مجموعه‌ای از ماجراهای گوناگون‌اند و جنبه سرگرم کنندگی دارند مانند هفت‌پیکر نظامی که در این صورت معادل نوول حوادثند (Thenave ofIndertdn) صحنه‌ها در قصّه کنار هم مجموعاً مانند یک پرده نقاشی یا صحنه مینیاتور است بدین معنی که هم دنیا به صورت سهل‌الوصولی در دسترس است و هم موقعیت‌ها و مکان‌ها و زوایا در یک سطح کنار یکدیگر قرار گرفته‌اند.

    عناصر قصّه‌های ایرانی:

۱- دایه‌یی که در بین عاشق و معشوق به صورت پنهان ارتباط ایجاد می‌کند.

۲- کودکی که رمز مرگ، نابودی، جادو و مخاطرات است و قهرمان در تعقیب آن به قصر جادوگر می‌رسد و مکان معشوق را می‌یابد و گاهی به جای گور جانوران دیگر مثلاً آهو عمل هدایت جادویی را برعهده دارند.

۳- صحنه‌یی از بزم دختران در دشت و باغ

۴- درویشی«نماینده‌ی نیروهای عینی» یا جوانمردی به قهرمان کمک می‌کند گاهی به جای درویش سخن از یکی از اولیا الله یا پیغمبر (ص) «ورقه و گلشاه» با حضرت علی (ع) یا خضر است.

۵- صحنه‌ی که در آن قهرمان به لباس مبدّل در می‌آید.

 منابع و مآخذ

۱- آیت االلهی، حبیب االله-  مبانی نظری هنرهای تجسمی-  نشر سمت- چاپ ۲- تهران- ۱۳۸۶٫

۲- آریان، قمر-  کمال‌الدین بهزاد-  نشر فرهنگ و هنر هیرمند-  تهران- ۱۳۸۲٫

۳- اپهام پوپ، آرتور- ترجمه یعقوب آژند-  سیر و صور نقاشی ایران-  نشر مولی- چاپ ۱- تهران – ۱۳۷۸٫

۴- اپهام پوپ، آرتور-  نگارش پرویز ناتل خانلری-  شاهکارهای هنر ایران- نشر علمی و فرهنگی- تهران- ۱۳۶۰٫

۵- اشرفی، مقدم- ترجمه روئین پاکباز –  همگامی نقاشی با ادبیات در ایران- نشر نگاه – تهران- ۱۳۶۷٫

۶- بورکهارت، تیتوس- ترجمه مسعود رجب‌نیا-  هنر اسلامی زبان و بیان- نشر سروش- چاپ ۱- تهران- ۱۳۶۵٫

۷- بختیاری، لاله / اردلان، نادر- ترجمه حمید شاهرخ- حس وحدت (سنت عرفانی در معماری )- نشر خاک- تهران- ۱۳۶۹٫

۸- بازیل گری- ترجمه عربعلی شروه-  نقاشی ایرانی- نشر دنیای نو- تهران- ۱۳۸۳٫

۹- براتی، عبدالعلی/ کیانی، فرزاد – ویرایش آیدین آغداشلو –  شعر و نقاشی ایرانی حمایت از هنر در ایران- نشر نسیم و دانش- تهران- ۱۳۷۶٫

۱۰- پاکباز، روئین- ترجمه آرش-  نقاشی ایران از دیرباز تا امروز- نشر ساقی- تهران- ۱۳۸۲٫

۱۱- پاکباز، روئین-  دایره المعارف هنر- نشر فرهنگ معاصر- چاپ ۴- تهران- ۱۳۸۳٫

۱۲- تجویدی، اکبر-  نقاشی ایرانی از کهن‌ترین روزگار تا دوران صفویان- نشر وزارت فرهنگ و هنر- تهران- ۱۳۵۲٫

دانلود فایل





ارسال توسط ودود

چکیده

یک مطالعه دربارة فرآیند تقطیر چند مرحله ای برای بازیافت DEA از محلولهای آلوده ارائه گردیده است. این قبیل محلولها مشکلات جدی را در کارخانجات گاز و پالایشگاههای نفتی بوجود آورده اند . بدلیل فراریت بعضی از اجزاء تشکیل دهنده شان نمی توانند به آاسانی خالص شوند. این فرآیند جدید از هگزادکان به عنوان مایع حامل بی‌اثر برای حصول اطمینان از توزیع مناسب مایع در ستون تقطیر ، به منظور جلوگیری از آلودگی و سهولت تفکیک اجزاء غیرفرار استفاده می کند. در این پروژه فرایند با داده های تعادل فازی نوین بین مخلوط دی اتانول آمین، بی(هیدروکسی اتیل) پیپرازین، تری(هیدروکسی اتیل) اتیلن دی آمین، آب و هگزادکان توضیح داده شده است. خصوصیات فیزیکی طراحی شدة ماده حامل بی اثر مورد بحث قرار می گیرد و رهنمودهایی جهت انتخاب آن ارائه گردیده اند. از مدل ضریب فعالیت دو مایع غیر تصادفی به طور موفقیت آمیز جهت نمایش یا ارائه داده های تعادلی استفاده می شود. فرآیند تقطیر برای عمل خلوص سازی محلول‌های آمین آلوده شده، توصیف شده است. فرآیند تقطیر چند مرحله‌ای و مایع حامل بی اثر(هگزادکان) استفاده می شود. از ستون تقطیر با قطر داخلی ۵۰ پیشنهاد شده با شبیه سازاسپن(ASPEN) را تائید کند و از خصوصیات فیزیکی مایع حامل بی اثر ارائه شده در فصل دوم استفاده می کند . بعنوان مثال، برای تفکیک ناخالصی های محلول دی اتانول آمین فاسد شده تحت شرایط خلاء راندمان خوبی به دست آمده بود. نتایج با تقطیر تک مرحله ای مرسوم برابر هستند.

 

فهرست                         صفحه

 

مقدمه…………………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۳

چکیده……………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۴

 

فصل اول

شیرین کردن گازها با اتانول آمین ها

تعریف عمومی گازها……………………………………………………………………………………………………………………….. ۶

انواع گاز طبیعی………………………………………………………………………………………………………………………………. ۶

ناخالصی های موجود در گازها……………………………………………………………………………………………………….. ۷

پالایش گازها……………………………………………………………………………………………………………………………………. ۷

روش آمین……………………………………………………………………………………………………………………………………….. ۹

انتخاب نوع فرآیند………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۰

تجهیزات لازم فرایند تصفیه گاز ترش با آمین ها……………………………………………………………………… ۱۱

فرآیند تصفیة گاز ترش با دی اتانول آمین (DEA)…………………………………………………………………

اثر گازهای اسیدی جذب شده روی خواص فیزیکی آلکانول آمین………………………………………….. ۱۶

واکنش های شیمیایی فرآیند شرین کردن گاز طبیعی……………………………………………………………. ۱۷

حلالهای جاذب……………………………………………………………………………………………………………………………… ۱۹

ویژگیهای زداینده گازها و حلالهای جاذب…………………………………………………………………………………. ۲۰

معرفی آمین ها و معیار انتخاب آنها……………………………………………………………………………………………. ۲۱

تولیداتانول آمین ها………………………………………………………………………………………………………………………. ۲۲

خصوصیات اتانول آمین ها…………………………………………………………………………………………………………… ۲۵

کاربرد اتانول آمین ها…………………………………………………………………………………………………………………… ۲۸

مزایای دی اتانول آمین نسبت به موتور اتانول آمین…………………………………………………………………. ۲۹

ظرفیت، تقاضا و قیمت اتانول آمین در سطح جهان…………………………………………………………………. ۳۰

 

فصل دوم

فرایند نوینی برای بازیافت DEA از محلولهای نیمه فاسد شده:

تشریح فرایند وتعادل فازی سیستم دی اتانول آمین – بی (هیدروکسی اتیل) پیپرازین

تری (هیدروکسی اتیل) اتیلن دی آمین – هگزادکان…. ۳۴

 

فرایند نوین……………………………………………………………………………………………………………………………………. ۳۶

مشخصات مایع بی اثر…………………………………………………………………………………………………………………… ۳۸

بررسی تعادل بخار مایع(VLE)………………………………………………………………………………………………….. 39

ترمودینامیک تعادل بخار – مایع…………………………………………………………………………………………………. ۳۹

مخلوط‌های دوتایی ………………………………………………………………………………………………………………………. ۴۵

مخلوط‌های چند جزیی………………………………………………………………………………………………………………… ۴۸

آنالیز رگرسیون داده‌های تعادلی بخار – مایع…………………………………………………………………………….. ۴۹

مواد، تجهیزات و روش‌های آ‌زمایشگاهی…………………………………………………………………………………….. ۵۳

 

 

فصل سوم

فرایند نوینی برای بازیافت DEA از محلولهای نیمه فاسد شده:

آنالیز فرایند……………………………………………………………………………………………………………………………………. ۵۶

تقطیر تحت شرایط جریان برگشتی کامل…………………………………………………………………………………… ۵۶

آنالیز فرایند با شبیه ساز ASPEN ………………………………………………………………………………………….

تقطیر ناگهانی………………………………………………………………………………………………………………………………… ۶۶

تقطیر جزئی و ناگهانی………………………………………………………………………………………………………………….. ۶۸

اثر شرایط عملیاتی بر اجرای فرایند……………………………………………………………………………………………. ۷۲

شبیه سازی فرایند پیشنهادی با دو ستون تقطیر……………………………………………………………………… ۸۰

 

نتیجه ………………………………………………………………………………………………………………….. ۸۴

ضمیمه……………………………………………………………………………………………………………….. ۸۶

معادلة NRTL و پارامترهای آن …………………………………………………………………………………………………………….. ۸۸

مراجع ………………………………………………………………………………………………………………………………………… ۸۹

 

مراجع

[۱] بهینه سازی محاسبات فرایندی با نرم افزار در واحدهای تصفیه گاز تش با آمین، مهندس قدرت ا… نوبخت،مقاله.

[۲] استخراج، جداسازی واندازه گیری هیدروکربورهای موجود در مخلوط دی اتانول آمین و آب مصرفی در پالایشگاه گاز، محمد جواد افشار، ابوالفضل همتیان،مقاله

[۳] بهینه سازی پارامترهای واکنش شیمیایی در سیستم گاز ترش و آمین، محمود مشفقیان، فصلنامه تحقیق، شماره ۵ ، تابستان ۱۳۸۴

[۴] روشهای متفاوت پالایش گاز، مهندس عبدالعظیم کاووسیان، مقاله.

[۵] مجموعه مقالات سمینار بررسی آمین DEA- در واحدهای تصفیه گاز، شهریور ۱۳۸۵

دانلود فایل





ارسال توسط ودود

۱-۱- مقدمه

مطالعاتی که در رابطه با علل موفقیت سازمانها بعمل آمده است. حاکی از آن است که کیفیت انتظارات بیشتری از خدمت در این سازمانها ،به مثابه یک موضوع مهم مطرح بوده و تمامی فعالیتهای سازمان در جهت تأمین آن هماهنگ می شود. مشتریان عامل حیاتی هر تجارتی هستند و کیفیت خدمات می تواند مشتریان را راضی و آنها را حفظ کند.

از سوی دیگر، امروزه تنها سازمانهایی در عرصه رقابت از موقعیت مناسب برخوردارند که محور اصلی فعالیت موسسه خود را تأمین خواسته های مشتریان و ارضای نیازهای آنان با حداقل قیمت و حداکثر کیفیت قرار داده اند.

با توجه به افزایش نقش سازمانهای خدماتی در عرصه های اقتصادی و اهمیت کیفیت در عرصه های رقابت داخلی و بین‌المللی و موضوع کیفیت خدمات از دیدگاه مشتریان را انتخاب نموده‌ام.

 

 

 

۲-۱- بیان مسأله

با توجه به اینکه مردم به طور روزافزون با فرهنگ بیمه ای آشنا می‌شوند و از طرفی خبر حوادث فراوان که به طور روزمره در نقاط مختلف کشور به گوششان می رسد موجبات تمایل آنها را به اخذ پوشش بیمه ای فراهم می نماید. در نتیجه به طور روزمره به حجم کارهای بیمه ایران افزوده می شود. و از طرفی به علت دولتی بودن مجوز برای استخدام نیروهای جدید وجود ندارد. بدین ترتیب روز به روز نیروهای موجود در شرکت با حجم بیشتری از کار روبرو می شوند و در نتیجه بتدریج خسته و فرسوده می شوند. به علت دولتی بودن مجوز پرداخت دستمزد و ایجاد رفاه بیشتر را نیز ندارد و در نتیجه بی انگیزگی کارکنان بیشتر می شود و نمی توانند خدمات با کیفیت به مشتریان خود عرضه کنند. کارمندانی که دارای شرایط فوق باشند. در برخورد با ارباب رجوع خوشرو و با انگیزه نمی باشند.

فهرست مطالب

فصل اول – بیان مسئله
۱-۱- مقدمه
۲-۱- بیان مسأله
۳-۱- هدف
۱-۳-۱- الف – هدف اصلی
۱-۳-۱- ب – اهداف فرعی
۱-۳-۱- پ – هدف کاربردی
۴-۱- اهمیت و ضرورت انجام تحقیق
۵-۱- سؤالات تحقیق
۲-۵-۱- سوالات فرعی تحقیق
۷-۱- متغیرهای تحقیق
۸-۱- واژگان تخصصی
۹-۱- محدودیتهای تحقیق

 

فصل دوم – پیشینه تحقیق
۱-۲- پیشینه
۱-۱-۲- واژة بیمه
۲-۱-۲- تاریخچة بیمه در جهان
۱-۳-۱-۲- پیدایش بیمه دریایی
۲-۲-۱-۲- پیدایش بیمه آتش سوزی
۳-۱-۲- تاریخچه بیمه در ایران
۴-۱-۲- شرکت های بیمه خارجی که در ایران فعالیت داشته اند
۵-۱-۲- سازمان بیمه در ایران
۱-۵-۱-۲- تصویب قانون بیمه
۲-۵-۱-۲- نظارت بر صلاحیت فنی شرکتهای بیمه
۳-۵-۱-۲- نظارت بر شرکتهای بیمه
۶-۱-۲- تاریخچة تأسیس شرکت سهامی بیمه ایران
۱-۶-۱-۲- کلیات:
۲-۶-۱-۲- مجوز قانونی تأسیس شرکت سهامی بیمه ایران
۳-۶-۱-۲- صاحبان سهام و مؤسسان شرکت
۴-۶-۱-۲- میزان سرمایة اولیة و چگونگی تأمین آن
۵-۶-۱-۲- شرکت نامه و اولین اساسنامه شرکت سهامی بیمه ایران
۶-۶-۱-۲- اولین اساسنامه
۷-۶-۱-۲- شروع رسمی فعالیت بیمه گری و اولین بیمه نامه صادره توسط شرکت
۸-۶-۱-۲- اولین کارمندان شرکت
۶-۶-۱-۲- هزینه تأسیس
۷-۱-۲- شرکت سهامی بیمه ایران
۱-۷-۱-۲- مرام نامه خانواده بزرگ بیمه ایران
۲-۷-۱-۲- امتیازات و ویژی های بیمه ایران
۳-۷-۱-۲- مکانیزاسیون
۱- گروه شبکه
۳- گروه امنیت و مانیتورینگ
۴- گروه مسرورها
۴-۷-۱-۲- آموزش
۵-۷-۱-۲- سرمایة بیمه ایران
۶-۷-۱-۲- سرمایه گذاریها
۷-۷-۱-۲- شبکه فروش
۸-۷-۱-۲- نیروی انسانی
جدول شماره (۱-۲) ترکیب نیروی انسانی به تفکیک میزان تحصیلات
جدول (۲-۲): توزیع کارکنان از لحاظ سابقه خدمت
۹-۷-۱-۲- چشم انداز برنامه های بیمه ایران
۱۱-۷-۱-۲- هدف بیمه ایران
ساختار سازمانی بیمه ایران (نمودار (۱-۲))
۱۲-۷-۱-۲- انواع پوششهای بیمه ای
۲-۲- مبانی نظری
۱-۲-۲- روش شناسی حل مشکل وبهبود کیفیت
نمودار ۲-۲ چرخه دمینگ
۲-۱-۲-۲- چرخة PDSA دمینگ
۳-۱-۲-۲- مدل سه بعدی جودان
۴-۱-۲-۲- فرآیند کرازبی:
۲-۲-۲- مدل های ارزیابی کیفیت خدمات
۱-۲-۲-۲- مدل کیفیت خدمات SERQUAL
2-2-2-2- مدل CAF
نمودار (۳-۲) چهارچوب عملی CAF : (الوانی، ۱۳۸۲، ص ۸۱)
توانمند سازها (اقدامات)
۳-۲-۲- سنجش کیفیت خدمات در بخش عمومی مدل تعالی سازمانی EFQM
بخش های عمومی و اختیاری
۳-۲-۲- مدل تحقیق

 

فصل سوم: روش شناسی تحقیق
۱-۳-روش تحقیق
۱-۱-۳- مقدمه
۲-۱-۳- جامعه آماری
۳-۱-۳- روش نمونه گیری
۴-۱-۳- حجم نمونه
۵-۱-۳- ابزار سنجش و طراحی پرسشنامه
جدول ۱-۳: ساختار پرسشنامه
۱-۵-۱-۳- پایایی (اعتماد)
۲-۵-۱-۳- روایی (اعتبار)
۶-۱-۳- روشهای تجزیه و تحلیل داده ها
جدول ۲-۳ – جدول توافقی
۲-۳- منابع گردآوری اطلاعات

 

فصل چهارم: تجزیه و تحلیل داده ها
۱-۴- آمار توصیفی
۱-۱-۴- جنسیت
نمودار (۱-۴) : توزیع جنسیت پاسخ دهندگان
۲-۱-۴- میزان تحصیلات
جدول ۲-۴: توزیع میزان تحصیلات پاسخ دهندگان
نمودار ۲-۴: میزان تحصیلات پاسخ دهندگان
۳-۱-۴- نوع بیمه
جدول ۳-۴: نوع بیمه خریداری شده پاسخ دهندگان
نموار ۳-۴: نوع بیمه خریداری شده پاسخ دهندگان
۴-۱-۴- مدت استفاده از خدمات بیمه ایران
جدول (۴-۴) توزیع مدت استفاده از خدمات بیمه ایران
۵-۱-۴- سن
جدول (۵-۴) : توزیع سن پاسخ دهندگان
۲-۴- آزمون فرض
فرضیه اول
الف) تعریف فرضیه های آماری
ب) در سطح اطمینان ۹۵%

 

فصل پنجم – نتیجه گیری
۱-۵- نتیجه گیری
۱-۱-۵- نتیجه گیری از فرضیه اول
۲-۱-۵- نتیجه گیری از فرضیه دوم
۳-۱-۵- نتیجه گیری از فرضیه سوم
۴-۱-۵: نتیجه گیری از فرضیه چهارم
۵-۱-۵: نتیجه گیری از فرضیه پنجم

 

۲-۵- پیشنهادها
۱-۲-۵- پیشنهاد برای فرضیه I
2-2-5- پیشنهاد برای فرضیه II
3-2-5- پیشنهاد برای نتیجه گیری III
4-2-5- پیشنهاد برای نتیجه گیری IV
5-1-5- پیشنهاد برای نتیجه گیری (IV)

ضمائم – نمونه پرسشنامه
منابع

منابع:

۱-   آجری ، خیراله – بیمه در ایارن – چاپ فاروس ایران، ۱۳۵۲

۲-   آذر ، عادل ، مومنی، منصور ، آمار و کاربرد آن در مدیریت ، چاپ اول، سمت، ۱۳۷۷

۳-   ابراهیمی، عبدالحمید، روستا، احمد- ونوس، داور، مدیریت بازاریابی، سمت، ۱۳۷۵

۴-   الوانی، سیدمحمد، چهارچوب سنجش (اندازه گیری) کیفیت خدمات در بخش عمومی، ۱۳۸۲٫

۵-   حسنی، سید محمود، بیمه ایران در گذر زمان، چاپ مسعود، ۱۳۸۴٫

۶-   دلاور، علی ، روش تحقیق در روانشناسی و علوم تربیتی تهران، نشر ویرایش، ۱۳۷۷

۷-   سرمد، زهره، بازرگان، عباس – روشهای تحقیق در علوم رفتاری، نشر آگاه ، تهران، ۱۳۷۷

دانلود فایل





تاريخ : سه شنبه 2 دی 1393برچسب:ارزیابی کیفیت خدمات,
ارسال توسط ودود

۱-۱ تعریف مسئله:

در تعریف حوزه هنری استان گلستان باید گفت حوزه هنری مکانی است که خود نیاز به معرفی قسمت های مختلف و کارکردهای هر قسمت دارد. کارهای مختلفی در آن انجام می شود مانند:برگزاری کلاسهای هنری ،برگزاری همایش،انجمن های مختلف،جشنواره های مختلف،تولیدآثار و… برگزای کلاسها نیاز به ثبت نام داردکه در این برنامه آن را به صورت اینترنتی طراحی می کنیم.

۲-۱ محدوده مسئله:

ما در این وب‌سایت تمام کارهای فوق را تحت پوشش قرار می‌دهیم و تمامی کارها به صورت الکترونیکی انجام می‌شود. ثبت نام اینترنتی ، دسترسی به اخبار حوزه هنری استان ،جستجو در مورد کل حوزه(اساتید ، کلاسهای موجود ،برگزاری نمایشگاه ها ،تاریخ جشنواره و فراخوان ها…)محدوده نسبی این مسئله را تشکیل می دهند.

۳-۱ اهداف سیستم:

۱-۳-۱ اهداف کلی:

هدف ازاجرای این پروژه صرفه جویی در وقت،انرژی وهزینه می باشد.

اولا: شما برای ثبت نام در یک کلاس چند بار باید به یک مرکز سر بزنید، تا تاریخ کلاسها ساعات،اساتید دلخواه خود، را در صورت یافتن مسئول محترم ثبت نام پیدا کنید ؟ چقدر برای رفتن به مراکز ثبت نام ها هزینه می کنید ؟ چقدر از وقت شما در ترافیک به هدر می رود ؟ …

دوما : یک مرکز برای ارائه آثار خود و اطلاع عموم مردم از فعالیتها، فراخوان ها… نیاز به اطلاع رسانی و تبلیغات ندارد

۲-۳-۱ اهداف جزیی:

افتتاح یک سایت چه مزایایی دارد ؟

۱- شما علاوه بر تلفن و آدرس پستی یک راه ارتباطی دیگر نیز با هنرجویان و هنرمندان خود دارید : ایمیل

۲- اطلاعات و اخبار وب سایت شما همیشه برپاست. با کمترین هزینه

۳- وقتی کسی در اینترنت به دنبال مطلبی می گردد که در سایت شماموجود است در جستجو گری مثل گوگل خیلی راحت شما را پیدا می کند .

فصل اول – تعریف مسئله و امکان سنجی
۱-۱ تعریف مسئله
۲-۱ محدوده مسئله
۳-۱ اهداف سیستم
۱-۳-۱ اهداف کلی
۲-۳-۱ اهداف جزیی
فصل دوم – تجزیه و تحلیل و طراحی سیستم
۱-۲ تعریف کامل مسئله
۲-۲ دیاگرام متن
۳-۲ دیاگرام گردش مستندات
۴-۲ نمودار DFD
1-4-2 نمودار DFD سطح یک

۲-۴-۲ نمودار DFD سطح دو
۲-۴-۲ نمودار DFD سطح دو

۲-۴-۲ نمودار DFD سطح دو
۳-۴-۲ نمودار DFD سطح سه
۲-۵ شرح فرمهای ورودی و خروجی
۲-۷ بانک اطلاعاتی و تعین ویژگی فیلدها
اخبار
رمز ورود مدیر
پیشنهادات
ساعت کلاسها
ثبت نام
جستجو
۲-۸ طراحی محیط گرافیکی واسط کاربر (GUI)
2-8-0 طراحی منوها
۲-۸-۱ طراحی فرمهای ورودی و خروجی
۲-۸-۲ فرم مربوط به جستجو در کل وب سایت
۲-۸-۳ فرم مربوط به ثبت نام در کلاسهای هنری
۲-۸-۴ فرم صفحه مدیر
۲-۸-۵
۲-۸-۷ تغییر کلمه عبور یا نام کاربری
۲-۸-۸ ورود به بخش مدیریت ورود اخبار
۲-۸-۹ ورود به بخش حذف و ویرایش اخبار
۲-۸-۱۰ ورود به مشاهده کلاسها
۲-۸-۱۱ ورود به مشاهده پیشنهادات
۲-۸-۱۲ دیگر صفحات موجود
فصل سوم – پیاده سازی سیستم
۱-۳ پیاده سازی
زبان برنامه نویسی asp
1-2-3 Asp چیست؟
۲-۲-۳ سازگاری Asp
3-2-3 Asp چه کاری می تواند برای شما انجام دهد؟
۳-۳ زبان بانک access
1-3-3 تعریف کلی از اکسسAccess
2-3-3 شرح نحوه طراحی بانک اطلاعاتی
۳-۳-۳ نحوه اتصال بانک اطلاعاتی (Access) به Asp
1-3-3-3 متد Connection Open
2-3-3-3 شئ Record Set
3-3-3-3 متد Record Set Open
جدول پیشنهادات
جدول ساعات کلاسها
جدول ثبت نام
جدول اخبار
جدول ساعات کلاسها
جستجو
۱-۳-۴ طراحی سیستم
۲-۴-۳ فرم دوم
۳-۴-۳ جستجو
۴-۴-۳ فرم مربوط به مدیریت سایت
فصل چهارم – پیاده سازی سیستم
۱-۴ سخت افزار مورد نظر
۲-۴ نرم افزار مورد نظر
۱-۲-۴ نرم افزار Front Page
2-2-4 سرویس دهنده اطلاعات اینترنت IIS
3-2-4 پایگاه داده ها
۳-۴ نحوه ثبت و اجرای برنامه
۴-۴ صفحه اصلی برنامه
۱-۴-۴ – Banner
2-4-4 منو سازی
داخل general
3-4-4 شرح اجرای صفحات فرعی به همراه عکس ازمراحل اجرا
نگارخانه سوره
راهنمای مراجعین
جستجو
کدهای htm
کدهای asp
ارتباط با ما
۷-۵ تماس با ما
کانون عکس
پیشنهادات
کدهای htm
کدهای asp
تولیدات
سینما
مشاهده ثبت نام شدگان توسط مدیر
موسیقی
هنر های نمایش
هنر های تصویری
آفرینشهای ادبی
هنرهای تجسمی
قابل توجه کنکوریها
ثبت نام
مدیریت
کدهای HTM
تغیر رمز ورود مدیر
صفحه ورود اخبار
ارسال خبر
حذف خبر
حذف
ویرایش اخبار

دانلود فایل





تاريخ : سه شنبه 2 دی 1393برچسب:پیاده سازی حوزه هنری,طراحی حوزه هنری,
ارسال توسط ودود

چکیده

ولایت یکی از ارکان مهم دو مذهب تشیع و تسنن می باشد و از دیدگاه‌های گوناگون قابل بررسی است. در این پایان‌نامه، مقایسه ای اجمالی صورت گرفته و آرای شیعه و اهل سنت در مورد ولایت بیان گردیده و سعی شده بدون ترجیح نظر یک مذهب بر مذهب دیگر، فقط آرای موافق و مخالف مطرح شود؛ و نیز انواع ولایت در قرآن و مفاهیم و مصادیق آن با عنایت به آیات شریفه‌ای که در ارتباط با ولایت، مورد بحث می باشند مدنظر بوده است.

از جمله نتایج به دست آمده از این تحقیق می توان به موارد زیر اشاره نمود:

۱٫ توجه و حساسیت فوق العادة پیروان مذهب امامیه نسبت به امر ولایت و پافشاری در اثبات حقانیت اعتقاد خویش.

۲٫ استدلال و نظم فکری اسماعیلیه برای اثبات ادعایشان در مورد جانشینی امام جعفر صادق (ع) و سلسلة امامان مستور.

۳٫ عقیدة شیخیه در مورد رکن رابع و وجه اختلافی که در مورد اعتقاد به وجود امام عصر (عج) با امامیه دارند.

۴٫ اصالت مهدویت در میان پیروان مذهب امامیه و اهل سنت و وجه اختلاف بین این دو مذهب دربارة غیبت امام عصر (عج).

۵٫ وجه اشتراک همة عرفای سنی و شیعه دربارة ولایت علی (ع) و صلح کلی که در امر خاتم‌الاولیا دارند.

۶٫ آشنایی مختصر با نظرات محیی‌الدین ابن عربی دربارة ولی، ولایت و ختم الاولیا.

فهرست مطالب

عنوان

چکیده

مقدمه

فصل اول: ولایت در قرآن

مقدمه

۱-۱ ولایت خدا بر مخلوقات

۱-۱-۱ معنای لغوی ولایت

۱-۱-۲ معنای لغوی ولی

۱-۱-۳  معنای اصطلاحی ولایت

۱-۱-۴ معنای اصطلاحی ولیّ

۱-۱-۵ واژه ولایت در قرآن

۱-۱-۷ ولایت تکوینی خداوند

۱-۱-۸ ولایت تشریعی خداوند

۱-۱-۹ تفاوت ولایت تکوینی و تشریعی خداوند

۱-۱-۱۰ ولایت عام

۱-۱-۱۱ ولایت خاص

۱-۱-۱۲ ولایت خاصه با واسطه و بی‌واسطه

۱-۱-۱۳ ولایت اخصّ

۱-۲ ولایت مخلوق نسبت به هم

۱-۲-۱ ولایت بشری یا ولایت انسان‌ها نسبت به یکدیگر

۱-۲-۲ ولایت خاص رسول اکرم (ص) و مؤمنینی که در حال رکوع در راه خدا انفاق می کنند.

۱-۲-۳ ولایت مؤمنین بر مؤمنین

۱-۲-۴ ولایت اصناف خاص فقهی

۱-۲-۵ ولایت کافران بر مؤمنین

۱-۲-۶ ولایت ملائکه بر انسان‌ها

۱-۲-۷ ولایت شیاطین نسبت به انسان

۱-۲-۸ نمودار بحث ولایت در رسالة حاضر

فصل دوم: ولایت و رابطة آن با امامت

مقدمه

۲-۱ امامت

۲-۱-۱ امام در لغت

۲-۱-۲ معانی امام در قرآن

۲-۱-۳ امامت نزد امامیه

۲-۱-۴ رابطة ولیّ، نبیّ و رسول

۲-۱-۵ فرق بین رسول و نبی و امام

۲-۱-۶ مقام ولایت قابل وصول برای همگان است

۲-۱-۷ امامت و تشیع

۲-۱-۷-۱ اهمیت امامت

۲-۱-۸ تحکیم ولایت

۲-۲ وصایت و غدیر خم

۲-۲-۱ عقیدة وصایت و جانشینی حضرت علی (ع)

۲-۲-۲ حدیث یوم الدّار

۲-۲-۳ حدیث منزلت

۲-۲-۴ حدیث غدیر

۲-۲-۵ حدیث ثقلین

۲-۲-۶ حدیث لوح

۲-۲-۷ ولایت تشریعی و تکوینی در نبوت و امامت

۲-۲-۸ انواع ولایت تشریعی

۲-۲-۸-۱ تفویض تشریع احکام

۲-۲-۸-۲ زعامت سیاسی و اجتماعی

۲-۲-۸-۳ ولایت در اموال عمومی

۲-۲-۸-۴ مرجعیت در معارف و احکام اسلام

۲-۲-۹ ولایت تکوینی

۲-۲-۱۰ علی (ع) و مسئلة وصایت از دید عرفانی اهل سنّت

۲-۲-۱۱ واقعة غدیر خم

۲-۲-۱۲ غدیریه‌ها

۲-۳ ولایت فقیه

۲-۳-۱ ولایت فقیه از نظر شیعه

۲-۳-۲ سخنی از مرحوم آیت الله بروجردی (ره)

۲-۳-۳ نظر امام خمینی (ره) دربارة ولایت فقیه

۲-۳-۴ ولایت اعتباری

۲-۳-۵ ولایت تکوینی امام معصوم از دیدگاه حضرت امام خمینی (ره)

۲-۳-۶ نظر شیخ مفید (ره)

۲-۳-۷ نظر شیخ مفید (ره) دربارة اقامة حدود

۲-۳-۸ نظر محقق کرکی (ره)

۲-۳-۹ دیدگاه قرآن و حدیث دربارة حکومت فقیه

۲-۳-۹-۱ حدیثی از اهل سنّت دربارة خلافت

فصل سوم: آیات ولایت در تفاسیر شیعه و سنّی

مقدمه

۳-۱ آیة کمال دین و اتمام نعمت

۳-۱-۱ زمان و سبب نزول آیه

۳-۲-۱ آیة ولایت

۳-۱-۳ زمان و سبب نزول آیه

۳-۱-۴ آیة تبلیغ

۳-۱-۵ زمان و سبب نزول آیه

۳-۱-۶ اشعار صفی علیشاه در شأن آیات مذکور

۳-۲ ولایت در نهج‌البلاغه

دانلود فایل





ارسال توسط ودود

چکیده

اصطلاح «واقع‌گرایی» در فلسفه عام و فلسفه حقوق دارای معانی گوناگون و گاه متعارض است، ‌چندانکه خواننده از معانی متعدد آن به شگفتی می‌آید. برای مثال، مکاتب حقوق طبیعی با تأکید بر حقوق از پیش موجود که با ابزار عقل کشف می‌شود، در زمره مکاتب واقع‌گرا می‌آید و از سوی دیگر، با اعتقاد به آرمان عدالت که راهنمایی حقوق را در دست دارد، مکتبی
ایده‌آلیستی به شمار می‌رود. معنی واقع‌گرایی در مکتب «واقع‌گرایی آمریکایی» نیز تنها با معنی آن در زبان روزمره قرابت دارد و این مکتب را به اعتبار این که قواعد حقوقی از پیش موجود را نفی می‌کند، می‌توان در گروه مکاتب نامگرا آورد. از سویی، باید دانست که مکاتب فکری فلسفه حقوق، در واقع، امتداد مکاتب فلسفی است و به همین دلیل، تشتت و پراکندگی معانی «واقع‌گرایی» از فلسفه عام به فلسفه حقوق نیز کشیده شده است.

در این رساله هدف اعمال اصطلاح فلسفی واقع‌گرایی در زمینه فلسفه حقوق بوده است و تلاش شده تا معانی گوناگون آن تشریح و ابهامی که از این رهگذر پدید می‌آید، زدوده شود.
به همین دلیل است که این رساله به صورت مباحثی شگفت‌انگیز و و در عین حال جالب،
جلوه می‌کند.

رساله حاضر به چهار فصل تقسیم گردیده که از آن میان سه بخش به معانی عمده و مشخص واقع‌گرایی در فلسفه حقوق اختصاص یافته است. فصل نخست و آغازین نیز به مباحث عمده فلسفه عام و فلسفه حقوق همچون هستی‌شناسی و معرفت‌شناسی می‌پردازد که دانستن آن برای درک مباحث پیچیده‌تر فصول اصلی لازم است.

فصل دوم به مسأله «کلیات» و اختلافات واقع‌گرایان و نامگرایان در دوران قرون وسطی و تأثیر آن بر فلسفه حقوق می‌پردازد. از دیدگاه واقع‌گرایان، کلیات دارای واقعیت عینی و مابازا خارجی در عالم واقع است، در حالی که نامگرایان آن را جز نامهای ساخته ذهن که فاقد هرگونه مابازا در عالم واقع است، ‌نمی‌دانند. نتیجه این اختلاف به طور عمده در مباحث راجع به حقوق طبیعی و اثبات‌گرایی حقوقی پدیدار می‌شود. به همین ترتیب، این بحث در مسایل مربوط به حقوق بشر نیز اهمیت فراوان دارد، چندانکه واقع‌گرایی در تأیید آرمان حقوق بشر نقش اساسی ایفا می‌کند.

در فصل سوم، دیدگاههای واقع‌گرایان و ضد واقع‌گرایان مورد بحث قرار گرفته است. فصل چهارم و آخر نیز به واقع‌گرایی در برابر «ایده‌آلیزم» می‌پردازد. باید دانست که ایده‌آلیزم گاه در معنای «تصورگرایی» و گاهی دیگر در معنای «آرمان‌گرایی» به کار می‌رود. نامگرایی و
ضد واقع‌گرایی در فصلهای دوم و سوم، در حقیقت نوعی ایده‌آلیزم در معنای نخست است. در فصل پایانی نیز ایده‌آلیزم در معنای دوم مد نظر قرار گرفته است.

از ویژگیهای این رساله پرداختن به دیدگاههای نمایندگان هر یک از مکاتب فلسفی است. همچنین سعی شده تا با وفاداری به عنوان رساله، همه‌جا «واقع‌گرایی» هسته اصلی بحث باشد و چنانکه می‌بینیم این واژه در عناوین تمام فصلها تکرار گردیده است.

فهرست مطالب

چکیده. ۱

دیباچه. ۳

مقدمه. ۵

فصل نخست) حقوق و واقعیت… ۱۰

بخش نخست) حقوق و هستی‌شناسی.. ۱۰

گفتار نخست) هستی‌شناسی.. ۱۱

گفتار دوم) هستی‌شناسی حقوقی.. ۱۲

بخش دوم) حقوق و معرفت‌شناسی.. ۱۴

گفتار نخست) معرفت‌شناسی.. ۱۴

گفتار دوم) معرفت‌شناسی حقوقی.. ۲۰

بخش سوم)‌حقوق و واقع‌گرایی.. ۲۷

گفتار نخست) واقع‌گرایی.. ۲۸

گفتار دوم) واقع‌گرایی حقوقی.. ۳۴

فصل دوم) از واقع‌گرایی تا نامگرایی.. ۳۸

بخش نخست) واقع‌گرایان و نامگرایان.. ۳۹

گفتار نخست‌) دیدگاهها و ثمره نزاع. ۴۰

مبحث نخست) دیدگاههای دو گروه. ۴۰

مبحث دوم) ثمره نزاع. ۴۲

گفتار دوم) فلاسفه واقع‌گرا و نامگرا ۴۶

مبحث نخست) سقراط، افلاطون و ارسطو. ۴۷

مبحث دوم) جان دانز اسکاتوس و ویلیام اوکامی.. ۵۱

مبحث سوم) توماس هابز و دیوید هیوم. ۵۳

مبحث  ششم) هانس وایهینگر. ۵۹

بخش دوم) مفهوم‌گرایی و نقد دیدگاهها ۶۱

گفتار نخست) مفاهیم حقوقی: بازگشت به بحث واقع‌گرایی و نامگرایی.. ۶۲

مبحث نخست) نقد واقع‌گرایان.. ۶۵

مبحث دوم) نقد نامگرایان.. ۶۹

گفتار دوم) فواید و محدودیتهای مفاهیم حقوقی.. ۷۲

مبحث نخست) فواید مفاهیم حقوقی.. ۷۲

مبحث دوم) محدودیتهای مفاهیم حقوقی.. ۷۳

مبحث نخست) دیدگاههای مکتب مفهوم‌گرا ۷۵

مبحث دوم) تلاشهای هوفلد. ۷۵

مبحث سوم) جایگاه فعلی و نقد مکتب مفهوم‌گرا ۷۷

بخش سوم)  حقوق آمریکا، اسکاندیناوی و ایران.. ۷۸

گفتار نخست) حقوق آمریکا ۷۸

مبحث نخست) فلسفه حقوق.. ۷۹

مبحث دوم) رویه قضایی.. ۸۷

گفتار دوم) حقوق کشورهای اسکاندیناوی.. ۹۰

مبحث نخست) واقعیت و مفاهیم حقوق.. ۹۲

مبحث دوم) ارزش‌شناسی مکتب واقع‌گرایی اسکاندیناوی.. ۹۷

گفتار سوم) حقوق ایران.. ۱۰۳

مبحث نخست) واقع‌گرایی.. ۱۰۳

مبحث دوم) نامگرایی.. ۱۰۸

فصل سوم) از واقع‌گرایی  تا  ضد  واقع‌گرایی.. ۱۱۰

بخش نخست) واقع‌گرایان و ضد  واقع‌گرایان.. ۱۱۲

گفتار نخست) دیدگاههای دو گروه. ۱۱۲

مبحث نخست) در فلسفه علوم. ۱۱۴

مبحث دوم) در فلسفه اخلاق.. ۱۱۹

مبحث سوم) در فلسفه حقوق.. ۱۲۱

گفتار دوم) ثمره  نزاع و نقد دیدگاهها ۱۲۵

گفتار سوم) فلاسفه واقع‌گرا ۱۲۹

مبحث نخست) مایکل مور. ۱۲۹

مبحث  سوم) رونالد دورکین: ۱۳۷

بخش دوم) ‌واقع‌گرایی و ضد واقع‌گرایی:  فلسفه کانت… ۱۳۹

گفتار نخست) دیدگاههای کانت… ۱۴۰

گفتار دوم) ثمره دیدگاه کانت… ۱۴۳

گفتار سوم)‌ کانت و انقلاب در معرفت‌شناسی.. ۱۴۴

گفتار چهارم) موافقان و مخالفان دیدگاههای کانت… ۱۴۶

بخش سوم) اصول فقه اسلام. ۱۴۷

گفتار نخست) حسن و قبح ذاتی.. ۱۴۸

گفتار دوم) تخطئه و تصویب… ۱۵۰

بخش چهارم) واقع‌گرایی، ضد واقع‌گرایی و نامگرایی.. ۱۵۲

گفتار نخست) واقع‌گرایی.. ۱۵۲

گفتار دوم) نامگرایی.. ۱۵۴

گفتار سوم) ضد واقع‌گرایی.. ۱۵۴

فصل چهارم )  از واقع‌گرایی تا آرمان‌گرایی.. ۱۵۶

بخش نخست )‌ سابقه تقسیم‌بندی و معانی ایده‌آلیزم حقوقی.. ۱۵۷

گفتار نخست ) سابقه تقسیم‌بندی.. ۱۵۸

گفتار دوم ) معانی ایده‌آلیزم حقوقی.. ۱۶۱

بخش دوم ) ریشه‌های فلسفی بحث… ۱۶۴

گفتار نخست ) در فلسفه عمومی.. ۱۶۴

گفتار دوم ) در فلسفه حقوق.. ۱۶۷

بخش سوم ) مکاتب واقع‌گرا و ارزشگرا ۱۶۹

گفتار نخست) مکاتب واقعگرا ۱۷۰

گفتار دوم) مکاتب ارزشگرا ۱۷۶

- حقوق طبیعی نومدرسی.. ۱۷۹

- فلسفه حقوقی لئون دوگی.. ۱۸۰

- مکاتب دیگر. ۱۸۰

نتیجه‌گیری: ۱۸۱

منابع: ۲۰۱

منابع فارسی

۱-   امامی، دکتر سید حسن، حقوق مدنی، ‌جلد چهارم، ناشر: کتابفروشی اسلامیه، چاپ پنجم، ۱۳۶۸٫

۲-   جعفری لنگرودی، دکتر محمد جعفر،‌ ترمینولوژی حقوق، ناشر: کتابخانه گنج دانش، چاپ چهارم، زمستان ۱۳۶۸٫

۳-   شمس، دکتر عبدالله، آیین دادرسی مدنی، جلد دوم، نشر میزان، چاپ نخست، پاییز ۱۳۸۱٫

۴-   صانعی، دکتر پرویز، حقوق و اجتماع، ‌انتشارات طرح نو، چاپ نخست،‌۱۳۸۱٫

۵-  فروغی، دکتر محمدعلی، سیر حکمت در اروپا، به تصحیح امیر جلال الدین اعلم، نشر البرز، چاپ چهارم، سال ۱۳۸۳٫

۶-    فیض، دکتر علیرضا، مبانی فقه واصول،……………………………….

۷-  کاتوزیان، دکتر ناصر، فلسفه حقوق، جلد نخست (تعریف و ماهیت حقوق)، شرکت سهامی انتشار، چاپ نخست ۱۳۸۰٫

منابع انگلیسی

کتابها:

۱ – Allen, Carleton Kemp, Law in Making, 7th edition, Oxford, Clarendon Press, 1964.

2 -  Bix, Brian H., Jurisprudence: Theory and Context, London, Sweet & Maxwell, 1996.

3 – Bodenheimer Edgar, Jurisprudence; The Philosophy and Method of the Law, revised edition, Harvard University Press, second printing, 1976, printed in the United State of America,

4 – Buffelan Lanore, Yvaine , Droit Civil, dixieme edition Armand-Colin ,(1997).

5 – Bunnin, Nicholas and  Yu , Jiyuan, The Blackwell Dictionary of Western Philosophy, Blackwell Publishing, 2004,”Is/ought gap”

6 – Cairns, Huntington, Legal Philosophy from Plato to Hegel, The Johns Hopkins Press, Baltimore, 1949.

7 – Chisholm, Roderick M., Theory of Knowledge, Prentice-Hall, INC.Englewood Cliffs, N. J., 1966.

مقاله‌ها:

۱ – Bix, Brian H., “Natural Law: The Modern Tradition “in Oxford Handbook of Jurisprudence & Philosophy of Law, Oxford University Press, 2002.

2 – Bjarup, Jes , Legal Realism at The Turn of The Century, unpublished.

3 – Bjarup, Jes , Scepticism and Scandinavian Legal Realism,in ‘Properties of Law; Essays in Honor of Jim Harris, edit. Timothy Endicott, Joshua Getzler and Edwin Peel ‘Oxford University Press, 2006

4 – Cowan, Thomas A., Jurisprudence, in the Encyclopedia of Social Sciences, Vol. ?,

5 – Craig,  Edward, Ontology , In Routledge Encyclopedia of Philosophy, vol

دانلود فایل





تاريخ : شنبه 29 آذر 1393برچسب:واقع گرایی,
ارسال توسط ودود

۱-۱- معرفی انرژی های قابل حصول از دریاها:

در این فصل انرژی های قابل حصول از آب دریاها و تکنولوژی استحصال از آنها به اختصار بیان می شود.

۱- انرژی جزر و مد دریا

۲- انرژی امواج دریا

۳- انرژی حرارتی دریا

۴- انرژی اختلاف غلظت نمک آب دریا

۱-۲- انرژی جزر ومد دریا

در این فصل به اختصار به انرژی جزر و مد دریاها پرداخته شده است و در فصل‌های بعد جامع تر بیان خواهد شد.

جزر و مد و جریانات جزر و مدی نتیجه اثر نیروهای جاذبه اجسام آسمانی است. این نیروها سبب افزایش ارتفاع سطح آب شده که این افزایش نیز سبب ایجاد جریانات افقی جزر و مدی می شود.

انرژی این جریانات افقی را می توان از طریق ساختن سدهایی در کنار دریاها مهار نمود. از نظر مقایسه انرژی حاصل از جزر و مد بسیار مشابه واحدهای برق- آبی است. مقدار انرژی بدست آمده از جریانات جزر و مدی بسیار قابل ملاحظه است.Tidal Energy

سرفصل های  پایان نامه نیروگاه جذر و مدی (انرژی اقیانوسی):

مقدمه

فصل ۱: انرژی های قابل حصول از دریا

۱-۱- معرفی انرژی های قابل حصول از دریاها

۱-۲- انرژی جزر ومد

۱-۳- انرژی امواج دریا

ویژگی های منبع

۱-۳-۱- مبدل های انرژی امواج

۱-۳-۲- اثرات زیست محیطی

۱-۳-۳- نتیجه گیری

۱-۴- انرژی حرارتی دریا

۱-۴-۱- تکنولوژی حرارتی دریاها

۱-۴-۲- اثرات زیست محیطی

۱-۴-۳- نتیجه گیری

۱-۵- انرژی اختلاف غلظت نمک

۱-۵-۱- تکنولوژی اختلاف غلظت نمک

۱-۵-۲- نتیجه گیری

فصل ۲: جـزر و مــد

۲-۱- منشاء و تاریخچه جزر و مد

۲-۲- مکانیسم تشکیل جزر و مد

۲-۳- ترکیب اثر ماه و خورشید برروی جزر و مد

۲-۳-۱ جزر و مد حداکثر

۱-۳-۴- جزر و مد حداقل

۲-۴- نسبت نیروهای مولد جزر و مد ماه و خورشید

۲-۵- اثر اینرسی آب برروی جزر و مد

۲-۶- اثر عدم تقارن مدار زمین و ماه برروی جزر و مد

۲-۷- سایر پارامترهای موثر در جزر و مد

۲-۸- کاربردهای جزر و مد

۱- تولید برق

۲- استفاده از انرژی جزر و مد در نجات کشتی ها

۳- آبیاری زمین های ساحلی

۴- استفاده از جزر و مد برای ماهیگیری

۲-۹- مقدار انرژی قابل استحصال از جزر و مد

فصل ۳: شرایط بهره برداری از نیروگاه جزر و مدی

۳-۱- شرایط مکان مناسب برای احداث نیروگاه جزر و مدی

۳-۲- کشورهای دارای پتانسیل جزر و مدی بالا

۳-۳- عوامل موثر بر دامنه جزر و مد

۳-۴- نکات اساسی طراحی نیروگاههای جزر و مدی

۳-۴-۱- نحوه عملکرد نیروگاه جزر و مدی

۳-۴-۲- نحوه و تجهیزات آبگیری نیروگاه جزر و مدی

۳-۴-۳- ساختن دایک

۳-۴-۴- طراحی داخلی نیروگاه جزر و مدی

۳-۴-۵- انواع توربین های به کارگرفته شده در نیروگاههای جزر و مدی

۳-۴-۶- طراحی محور توربین

فصل ۴: نیروگاه جزر و مدی

۴-۱- روشهای مختلف تولید برق از انرژی جزر و مد

۴-۲-۱- سیستم یک حوضچه ای با جریان از سوی حوضچه به دریا

۴-۲-۲- سیستم یک حوضچه ای با جریان از سوی دریا به حوضچه

۴-۲-۳- سیستم دوطرفه حوضچه به دریا و بالعکس

۴-۳- سیستم دو حوضچه ای

۴-۴- سیستم ترکیبی شامل دو حوضچه

۴-۵- نیروگاههای جزر و مدی در حالت تلمبه ذخیره ای

۴-۵-۱- مزایا و معایب نیروگاههای جزر و مدی در حالت تلمبه ذخیره ای

۴-۶- نیروگاههای جزر و مدی بهره برداری شده

۴-۶-۱- مشخصات نیروگاه جزر و مدی لارنس در فرانسه

۴-۶-۲- مشخصات نیروگاه جزر و مدی آناپولیس کانادا

۴-۷- بررسی سواحل ایران برای استفاده از انرژی جزر و مدی برای تولید برق

۴-۸- مسائل زیست محیطی نیروگاههای جزر و مدی

۴-۸-۱- رسوبات

۴-۸-۲- اثرات بر طبیعت

۴-۹- نتیجه گیری

فصل ۵:ترجمه مقاله (انرژی تجدیدپذیر)

انرژی تجدیدپذیر

نیروی جزر و مد

فیزیک جزر و مد

تولید برق از جزر و مد

توربین های استفاده شده در نیروگاههای جزر و مدی

پره های جزر و مدی

توربین های جزر و مدی

محدودیت نیروگاههای جزر و مدی

تغییرات جزر و مدی

تغییرات اکولوژی

نیروگاههای جزر و مدی در استرالیا

نیروگاههای جزر و مدی: چگونگی کار آنها

نیروگاههای جزر و مدی: تاریخچه و محل

نیروگاه جزر و مدی: طرح و مشکلات

اثرات اجتماعی

نتیجه

انرژی جزر و مد

جزر و مد: انرژی وابسته به نیروی جاذبه

بهره بردرای از منابع

انرژی جزر و مدی از جهت اقتصادی

اثرات محیطی

نتایج

روشهای تولید برق

تولید در جزر

تولید در مد

تولید در جزر بعلاوه پمپ کردن در زمان مد

تولید برق به روش دوطرفه

تولید با دو آبگیر

پیـوسـت

دانلود فایل





تاريخ : شنبه 29 آذر 1393برچسب:نیروگاه جذر,انرژی اقیانوسی,
ارسال توسط ودود

چکیده :

در این پژوهش موارد صدور قرار موقوفی تعقیب در حقوق کیفری ایران مورد بحث و بررسی قرار گرفته به همین خاطر ابتدا لازم دانسته شده تا در بخش اول به کلیات راجع به آن پرداخته تا هم زمینه بحث و بررسی را شروع کنیم و بدون آمادگی وارد موارد صدور قرار موقوفی تعقیب نشویم در بخش دوم به موارد صدور قرار موقوفی تعقیب که طبق ماده ۶ قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور کیفری عبارت است از :

۱-                              فوت متهم در مورد مجازات های شخصی

۲-                              گذشت شاکی یا مدعی خصوصی در جرایم قابل گذشت

۳-                              عفو

۴-                              اعتبار امر مختوم

۵-                              نسخ مجازات های بازدارنده

۶-                              مرور زمان در مجازات های باز دارنده

۷-                              جنون طبق ماده ۹۵ قانون مذکور

مقدمه

در رسیدگی به جرائم دو دعوا در مقابل جرم بروز می نماید: ۱-دعوای عمومی ۲- دعوای خصوصی

دعوای عمومی : به دعوایی که دادسرا یا نهاد مشابه آن به نمایندگی از جامعه علیه متهم طرح و تعقیب می کند دعوای عمومی می گویند.

دعوای خصوصی : دعوای ضرر و زیان متضرر از جرم است ، در مقابل دادگاهی که به امر کیفری رسیدگی می کند.

فهرست مطالب

 

فهرست 

چکیده                                                                               ۱۱

مقدمه                                                                               ۱۲

بخش اول : کلیات

فصل اول: ماهیت و اصول حاکم بر قرار موقوفی تعقیب

۱-۱                         ؛ماهیت قرار موقوفی تعقیب کیفری                            ۱۶

۱-۲                         اصول حاکم بر قرار موقوفی تعقیب                          ۱۹

۱-۳                         سابقه تقتین                                                         ۲۰

فصل دوم؛ مقامات ذیصلاح در صدور و مسائل مربوط به آن

۲-۱ در مرحله تحقیقات مقدماتی                                                             ۲۲

۲-۲ در مرحله دادرسی                                                                       ۲۳

۲-۳ زمان و مهلت صدور قرار موقوفی تعقیب

- زمان صدور قرار موقوفی تعقیب                                          ۲۴

- مهلت صدور قرار موقوفی تعقیب                                              ۲۴

فصل سوم : تجدید نظر از قرار موقوفی تعقیب و مرجع صالح به رسیدگی پس از نقص آن

۳-۱ تجدید نظر از قرار موقوفی تعقیب

- مرجع دادسرایی                                                                   ۲۷

- مرجع دادرسی                                                                     ۳۰

الف : دادگاه کیفری استان                                                          ۳۱

ب: دادگاه عمومی و انقلاب                                                         ۳۱

۳-۲ مرجع صالح پس از نقص قرار                                              ۳۲

فصل چهارم : آثار قرار موقوفی تعقیب

۴-۱ : اثر آن بر شاکی خصوصی                                                 ۳۴

۴-۲ : اثر آن بر قرار های اعدادی صادره در مراحل دادرسی            ۳۵

فصل پنجم: تفاوت قرار موقوفی تعقیب با سایر قرارها در امور کیفری

۵-۱: تفاوت قرار موقوفی تعقیب با قرارهای نهایی

الف : تفاوت قرار موقوفی تعقیب با قرار منع تعقیب                           ۳۸

ب: تفاوت قرار موقوفی تعقیب با قرار مجرمیت                                ۴۱

۵-۲: تفاوت قرار موقوفی تعقیب با قرارهای اعدادی                         ۴۲

بخش دوم :موارد صدور قرار موقوفی تعقیب

فصل اول: فوت

کلیات                                                                                    ۴۵

۱-      تعاریف

۱-۱-۱          معنای فوت                                                                ۴۶

الف ) مرگ ظاهری                                                                   ۴۶

ب) کما                                                                                  ۴۷

ج) مرگ مغزی                                                                        ۴۸

د) حکم موت فرضی                                                                 ۵۰

۲-۱-۱ :معنای مجازات شخصی

۲-۱ تاثیر فوت بر انواع مجازاتها

۱-۲-۱ تاثیر فوت بر دیه                                                            ۵۱

۲-۲-۱ تاثیر فوت بر جزای نقدی                                                 ۵۳

۳-۲-۱ تاثیر فوت بر حکم مصادره اموال                                      ۵۴

۳-۱  اثر فوت بر مراحل دادرسی

۱-۳-۱ فوت متهم قبل از تعقیب                                                   ۵۵

۲-۳-۱ فوت متهم حین تحقیقات و رسیدگی                                    ۵۶

۳-۳-۱ فوت محکوم علیه قبل از سپری شدن مهلت شکایت از حکم     ۵۹

۴-۳-۱ فوت محکوم علیه قبل از شکایت از حکم محکومیت                 ۶۰

۵-۳-۱ فوت محکوم علیه پس از صدور حکم قطعی                          ۶۱

۶-۳-۱ فوت محکوم علیه حین اجرای حکم                                     ۶۱

۴-۱ : نمونه کاربردی                                                               ۶۲

فصل دوم: گذشت شاکی یا مدعی خصوصی در جرایم قابل گذشت

کلیات                                                                                    ۶۴

۱-۲          : معنای گذشت                                                               ۶۴

   ۲-۲     : جرایم قابل گذشت                                                        ۶۵

    ۳-۲     : راه های شناسایی جرایم قابل گذشت

الف : روش ضابطه قانونی                                                         ۶۵

ب: روش احصای قانونی                                                           ۶۶

ج: روش قانون گذار ایران                                                          ۶۶

۴-۲    : گذشت شاکی یا مدعی خصوصی

۱-۴-۲ : تعریف شاکی                                                              ۷۰

۲-۴-۲ :تشریفات گذشت                                                            ۷۱

۳-۴-۲ : شرایط گذشت کننده

الف: حق تمتع                                                                          ۷۱

ب: اهلیت استیفاء                                                                      ۷۲

۵-۲ : مسائل مربوط به گذشت شاکی                                           ۷۳

فصل سوم : نسخ مجازات قانونی

کلیات                                                                                    ۷۷

۱-      تعریف                                                                              ۷۷

۲-      آثار نسخ بر مراحل دادرسی

۱-۲-۳ : نسخ مجازات قانونی قبل از تعقیب                                               ۷۸

۳-۱-۳ : نسخ مجازات قانونی پس از اقدامات تعقیبی                        ۸۰

 و قبل از صدور حکم

۳-۲-۳ : نسخ مجازات قانونی پس از صدور حکم                            ۸۰

فصل چهارم : عفو

کلیات                                                                                    ۸۳

۴-۱ : تعریف                                                                          ۸۳

۴-۲ :انواع عفو

الف: عفو عام                                                                          ۸۴

ب: عفو خاص                                                                         ۸۵

۴-۳ : آثار عفو

الف : آثار عفو عام                                                                   ۸۶

ب: آثار عفو خاص                                                                   ۸۶

فصل پنجم : اعتبار امر مختومه

کلیات                                                                                    ۹۰

۱-۵ : تعریف                                                                          ۹۰

۲-۵ : شرایط حصول امر مختوم کیفری                                        ۹۰

۳-۵ : استثناء بر امر مختوم کیفری                                              ۹۴

فصل ششم: مرور زمان در مجازات های بازدارنده کلیات

۶-۱ : تعریف                                                                          ۹۷

۶-۲ : علت وضع مرور زمان

الف : دلایل موافقان                                                                  ۹۸

ب: دلایل مخالفان                                                                     ۹۹

۶-۳ : انواع مرور زمان

۱-۳-۶: مرور زمان شکایت                                                        ۹۹

۲-۳-۶: مرور زمان تعقیب                                                       ۱۰۰

۳-۳-۶ : مرور زمان مجازات                                                    ۱۰۰

۶-۴ قطع مرور زمان

الف : علل انقطاع مرور زمان                                                     ۱۰۱

ب : آثار انقطاع مرور زمان                                                      ۱۰۲

۶-۵ تعلیق مرور زمان                                                            ۱۰۲

۶-۶ آثار مرور زمان                                                              ۱۰۳

۶-۷ مرور زمان تعقیب در قانون آیین دادرسی دادگاه های عمومی و انقلاب در امور کیفری   ۱۰۳

فصل هفتم : جنون

کلیات                                                                                  ۱۰۸

۱-۷ تعریف جنون                                                                  ۱۰۸

۲-۷ انواع جنون

الف : جنون ادواری                                                                ۱۰۹

ب: جنون دایمی                                                                     ۱۰۹

۳-۷ تاثیر جنون بر مسئولیت متهم

۱-۳-۷ : جنون در حین ارتکاب جرم                                           ۱۰۹

۲-۳-۷ : جنون در زمان تعقیب                                                  ۱۱۰

نتیجه گیری                                                                          ۱۱۳

پیشنهادات                                                                            ۱۱۴

منابع و ماخذ                                                                        ۱۱۷

منابع و مآخذ

۱- آخوندی- دکتر محمود آیین دادرسی کیفری جلد اول و دوم انتشارات مجد چاپ ششم ۱۳۷۸

۲- — آیین دادرسی کیفری(کاربردی) جلد پنجم انتشارات مجد چاپ اول سال ۱۳۸۴

۳- آشوری – دکتر محمد- آیین دادرسی کیفری جلد اول و دوم چاپ دهم سال ۱۳۸۴

۴- — عدالت کیفری انتشارات گنج دانش چاپ اول سال۱۳۷۶

۵- اردبیلی-دکتر محمد علی- حقوق جزای عمومی-جلد دوم – نشر میزان چاپ ششم ۱۳۸۳

۶- جعفری لنگرودی- دکتر محمد جعفر- ترمینولوژی حقوق انتشارات گنج دانش چاپ ۲۰ سال ۱۳۸۱

۷- شاملو احمدی- محمد حسین- دادسرا و تحقیقات مقدماتی – انتشارات دادیار چاپ اول ۱۳۸۱

دانلود فایل





ارسال توسط ودود

مقدمه

 سلامت روان به دلیل وجود پیشگیری از اختلالات و نیز ایجاد کردن زمینه برای شناخت و ایجاد معیارهای سلامت روان در افراد جامعه مورد توجه و قابل بررسی است. از سویی کارآمدی، پیشرفت و سلامت افراد جامعه با گذر زمان پیشرفت و سلامت جامعه را در حد مطلوبی فراهم میکند. در این میان چون انسان مدام در حال تغییر است، تلاش برای شناسایی عوامل موثر در سلامت روان پایان ناپذیر   می نماید. سلامت روان مقوله ای حائز اهمیت است، چرا که تأثیر روح و روان بر عملکرد جسمانی بر هیچکس پوشیده نیست. در این راه بزرگان ادبی و مذهبی ما از دیر باز بر مبحث سلامت روان تأکید داشته اند. مولوی می فرماید:   

    تن زجان وجان زتن مستور نیست                        لیک کس را دیدجان دستور نیست

  از جمله عوامل مؤثر و ایجاد کننده سلامت روان هنر و در اینجا منحصراً شعر می باشد. افراد به وسیله بیان آنچه که می خواهند به شکل سمبولهای کلامی، نه تنها از انرژی منفی حاصل از افکار ناخوشایند خودآگاه و ناخودآگاه رهایی می یابند، بلکه دست به آفرینندگی زده اند و این یکی از ویژگی های افراد خودشکوفا ست، که به قول «راجرز» دارای بالاترین سطح سلامت روان هستند. پس تأثیر شعر در همین بدو امر در دو بحث کاتارسیس و خلاقیت سطح بالا در انسانگرایی مطرح می گردد. بیان احساسات در قالب شعر باعث میشود که فرد بتواند از بیرون به خود بنگرد یا به خودآگاهی دست یابد و حافظ می فرماید:

   مروبه خانه ارباب بی مروت دهر                        که گنج عافیتت درسرای خویشتن است

  باید توجه داشته باشیم که معیارهای سلامت روان با فرهنگ جامعه مرتبط است.از طرفی ایران سابقه طولانی و اصیل در زمینه ی ادبیات (نظم یا شعرونثر) دارد، و جدانشدنی بودن ارادت و علاقه به شعر از ایرانیان نشان می دهد که می توان از طریق شعر به پویایی افراد جامعه و ایجاد سلامت روان کمک کرد. ادبیات ایران در زمینه تعلیم و تربیت، حکمت، آموزش شیوه های کسب آرامش و رسیدن به کمال نکته ها دارد. بسیاری از نظریه پردازان مانند؛ یونگ، آدلر، آریه تی، و ریک نوشتند که : «علوم چقدر (poetry as therapy.2007)از مطالعه ی اشعاراطلاعات کسب می کنند ویاد می گیرند.»

فهرست مطالب

چکیده ۳
فصل اول ۴
“ابعاد مسئله ی مورد بررسی” ۴
مقدمه ۵
بیان مسئله ۷
اهمیت وضرورت پژوهش ۸
اهداف پژوهش ۹
سوالات پژوهش ۱۰
فرضیه های پژوهش ۱۰
تعاریف ۱۱
تعریف نظری: ۱۱
تعریف عملیاتی: ۱۱
فصل دوم ۱۲
“گستره ی نظری مسئله ی مورد بررسی و پژوهش ها” ۱۲
تعاریف سلامت روان ۱۳
ویژگی های افراد دارای سلامت روان ۱۶
سلامت روانی در دوره های مختلف زندگی ۱۷
سلامت روانی براساس دیدگاه های مختلف روانشناسی ۲۱
هدف سلامت روانی ۲۷
عوامل مؤثر بر سلامت روانی ۲۸
اصول سلامت روانی ۳۰
ویژگی ها ومعیارهای سلامت روان را می توان اینگونه برشمرد: ۳۳
درباب تأثیر شعر ۳۷
کا تا رسیس ۳۹
شعر و سلامت روان ۴۲
روانشناسی هنرمند ۴۳
پژوهش های انجام شده ۴۶
فصل سوم ۴۹
“روش پژوهش” ۵۰
طرح پژوهش ۵۰
جامعه، نمونه، روش نمونه گیری ۵۰
ابزار اندازه گیری ۵۱
فصل چهارم ۵۶
“تجزیه و تحلیل داده ها” ۵۶
مقدمه ۵۷
یافته های توصیفی ۵۸
تحلیل داده های پژوهشی ۶۲
فصل پنجم ۶۷
“بحث و نتیجه گیری” ۶۸
خلاصه و نتیجه گیری ۶۸
بحث و جمع بندی ۷۰
محدودیت ها ۷۲
پیشنهادات ۷۳
منابع فارسی : ۷۴
منابع لاتین : ۷۷

منابع فارسی :

۱- احدی، حسن. بنی جمالی، شکوه السادات – ۱۳۸۰ – بهداشت روانی و عقب ماندگی ذهنی – تهران – نشر نی

۲- اظهری، علی – ۱۳۷۹- روانشناسی هنرمند – تهران – نشر مسیر

www.aftab.com –۳- بهداشت روانی – ۱۰/۲/۸۷

۴- بهرامی، هادی – ۱۳۸۳ – آزمونهای فرافکنی شخصیت – تهران – نشر دانشگاه علامه طباطبایی

۵- بیدگلی مشهدی، جمشید. پدرام، احمد- ۱۳۸۲ – استفاده از ادبیات (شعر) در حفظ و ارتقای بهداشت و سلامت روان – نهمین همایش سراسری تازه های پزشکی و پیراپزشکی اصفهان – دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی، روانی استان اصفهان

۶- پورافکاری، نصرت الله – ۱۳۶۸ – خلق و خلاقیت -  سمینار در دانشگاه علوم پزشکی تهران

۷- حسینی، ابوالقاسم – ۱۳۷۹ – اصول بهداشت روانی –  انتشارات آستان قدس رضوی

 

دانلود فایل





تاريخ : شنبه 29 آذر 1393برچسب:سلامت روان شاعران,سلامت روان,
ارسال توسط ودود
آخرین مطالب